Nieuwsbrief

Schrijf u alstublieft in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Natuurlijk houden we u op de hoogte van nieuwe borduurpakketten en eventuele acties. Maar we zetten ook elke maand één van onze oudere pakketten in de spotlight, hebben leuke borduurtips en nog veel meer.

De nieuwsbrief wordt op de eerste dag van de maand verzonden verzonden (zon en feestdagen uitgezonderd). De nieuwsbrief is een enkele keer een paar dagen vertraagd omdat we u dan iets willen laten zien wat niet op tijd af was. We zullen uw emailadres niet gebruiken voor aanbiedingen of reclame, het zal alleen worden gebruikt om u de nieuwsbrief te sturen. Kijk alstublieft ook naar ons Privacybeleid voor meer informatie. U kunt zich onderaan aan elke nieuwsbrief uitschrijven.

De nieuwsbrieven worden aangepast per regio. Kies uw regio en of u de laatst verschenen versie van de nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij zullen u deze binnen 48 uur toesturen indien gewenst. Daarna ontvangt u de nieuwsbrief automatisch.

 

  • Kies alstublieft de regio die op u van toepassing is. Als uw locatie buiten Europa ligt, kiest u dan alstublieft voor de optie "Wereldwijd"
Powered By OpenCart
Orcraphics Cross Stitch Nederland © 2020